Beoordelingen van 't Neelder Heukske Roermond

Recente recensies van 't Neelder Heukske Roermond

5 sterren na 19 reviews

, 24-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld en toch, de verwachting overtroffen.

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zo hoe altijd lekker .super vers en goed te eten .

, 03-08-2021

Kwaliteit:

Rating

We vonden de bestelling geweldig goed verzorgd.

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, beste in Roermond!

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en het smaakt heerlijk

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld, maar zeker niet voor de laatste keer. Het eten, de prijskwaliteit en de leverservice waren gewoon top.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en vers.top zal vaker bij jullie bestellen.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super sushi. kwaliteit was geweldig. kregen als extraatje 2 blikjes fris erbij. bezorging stipt op tijd

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en weer lekker gegeten!

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top, echt heerlijk

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. We kregen een tip van een vaste klant, schot in de roos ! Vriendelijke bediening. We bestellen zeker weer.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was weer erg lekker. 1 box via social deal en 1 vegan box rechtstreeks bij Neelder Heukske besteld. De vegan box met o.a. lekkere bananen sushi is zeer aan te bevelen

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt hele lekkere sushi die niet te duur is! En daarnaast ook nog een vriendelijke bezorger! Ik vind het ook een pluspunt dat er makkelijk via de website besteld kan worden en dat er een leuk systeem aan vast is gekoppeld waarbij je spaart voor korting. Ik raad neelderheukske dan ook zeker aan!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, dit wordt de nieuwe vaste locatie om te bestellen!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushibox 50 stuks was lekker, mooi verpakt, personeel vriendelijk. Ik zou een optie " stel het zelf op " toevoegen

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg lekker. Op de afgesproken afhaaltijd was mijn bestelling klaar. Zeker aan te bevelen.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.