Reviews from 't Neelder Heukske Roermond

Recent reviews

5.0
DW
19 May 2024
Monique
18 May 2024

heerlijk weer,zoals altijd 🥰

D.
5 May 2024
Kevin Op den Kamp
25 April 2024

Vandaag was de bezorging even iets minder door drukte, begrijpelijk maar het is wel van invloed natuurlijk. Anders 4 sterren. Eten is zoals altijd zeer lekker, al waren de gefrituurde gerechtjes iets te ver door gebakken de laatste twee keer. Niet rampzalig, maar net iets te ver. Verder zijn we erg tevreden over jullie en bestellen we zeker weer

21 April 2024

Goede verse sushi, prijs-kwaliteit uitstekend.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D.
21 April 2024
Leppers
17 April 2024

Zoals elke bestelling was ook deze sushi heerlijk! Wij thuis raden deze sushi iedereen aan! Complimenten voor de chefs, maar ook zeker voor de bezorger die altijd vriendelijk is en ook altijd een lach op zijn gezicht heeft!

Susan
11 April 2024

Lekker en vers gemaakt.

D.
6 April 2024

Goede sushi, vriendelijk personeel. Super!

anoniem
5 April 2024
Jack Mertens
27 March 2024
Roland
24 March 2024

alles was prima, ook de service

Nathalie deling
15 March 2024

Jammer dat het eten koud was wat warm hoort te zijn normaal geen last van maar vandaag wel

Danny
3 March 2024

Eten is heerlijk... Alleen het bezorgen is slecht. Vorige keer waren ze al te laat. En nu moet ik een uur wachten en zelfs deze keer kwamen ze 40 min te laat na dat uur. Niet fijn met een kind wat ook weer optijd naar bed toe moet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jack Mertens
27 February 2024

Top. Super kwaliteit, netjes verzorgd en netjes op tijd 👍🏻

Kitty Van Ginneken
18 February 2024

45 minuten later dan afspraak. Nog gebeld en waren vergeten dit even door te geven. Tip laat het even weten. Eten was goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
17 February 2024

Het was weer heerlijk!

Nikolett G.
15 February 2024

We hebben met ons 2tjes een combi menu 6 besteld, en kregen we het net niet op. Smaakt heerlijk, we zijn over prijs en kwaliteit supertevreden. We komen nog zeker terug! Bedankt voor de lekkere sushi!

Isabeau
2 February 2024

Zeer vriendelijk personeel, super lekkere en verse sushi!

Nance
27 January 2024

Super goed en lekker vers zoals altijd .en bezorging ook netjes

RW
17 January 2024

Super lekker.. Echte aanrader!! Frieten lekker en sushi helemaal top.. Tot snel!!

Denis
15 January 2024

Besteld en op tijd klaar. Sushi was ook lekker. Een aanrader.

Wendy
14 January 2024
Tedde van de Kelft
29 December 2023

Hele goede service en optijs bezorgd. Daarnaast was het erg lekker.

K. Van Buuren
26 December 2023

Best in town!

Sc
24 December 2023

Eten was heerlijk, bezorging zoals aangegeven tijd precies, en kreeg er een fles cola gratis erbij op kerstavond superbedankt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jack Mertens
24 December 2023
Yvon
23 December 2023
Hanna
21 December 2023

Zoals altijd heerlijke sushi!

Fa
4 December 2023

Heerlijke sushi en goede service!

Kitty Van Ginneken
1 December 2023

Echt weer super lekker en op tijd bezorgd met een gratis fles cola. Echt top

David
27 November 2023

goede sushi , aardige mensen , bezorging op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

van Zandvoort
17 November 2023
Sami
16 November 2023

Super lekker !

Renato
15 November 2023

Zeer snelle bezorging en heel erg lekker! Complimenten 👌

Faouzia
10 November 2023

Super lekkere verse sushi en goede service. Ik zal hier zeker blijven bestellen.

Shirley
5 November 2023

Super lekker zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicole Hermans
30 October 2023

Normaal ben ik dit niet van jullie gewend (ik bestel vaker) maar de was de sushi heel slordig gerold, viel letterlijk uit elkaar, smaak is zoals altijd prima, maar dit was een knoeiboel om te eten. Bezorging prima, echter wel te laat.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leppers
22 October 2023

De sushi is niet goedkoop, maar hij is echt ontzettend lekker! Het is de prijs echt waard! Goed gevuld, goed van smaak en de sojasaus was ook super lekker! De bijgerechten zijn ook heel goed! Ik raad de mensen het echt aan!

Sanne
21 October 2023

Altijd lekker!

Laveaux
4 October 2023

was erg lekker!!

Loek
2 October 2023

Bezorging was 45 min te laat. Meteen tijdens het eten ziek geworden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pedro van lissum
30 September 2023

Heerlijke verse sushi en altijd vriendelijk

Schutte
25 September 2023

Heerlijke sushi die ter plekke wordt klaar gemaakt. Geen 5 sterren omdat er iets mis ging met de bestelling. Dit is prima hersteld na onze reclamatie.

roland
25 August 2023

Op tijd en lekker vers eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vladislav
21 August 2023

If you can just figure something else instead of those soya sauce containers would be great ❤️

Marieke
28 July 2023
Hein van de Weijer
24 June 2023

Niet de goedkoopste maar wel 1 van de beste. Zeker de sashimi Zalm was perfect ! Daarnaast is ook de sushi steeds heel goed van smaak.. absoluut value for money.

Jacques Janssen
2 June 2023

Goed verzorgd, lekker!

Diana Janssen
29 May 2023

Heerlijke sushi!!! iedere keer weer perfect. Goed gevuld en super vers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Milan Janssen
28 May 2023

Sushi was heerlijk, bezorging was laat zeker 20 minuten te laat!

De
18 May 2023
Frank Meesman
7 May 2023

7.3 punten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Veronique Peeters
6 May 2023

We hebben genoten van de heerlijke sushi!

Els
1 May 2023

Vriendelijke bediening en goed verzorgd en lekker

Joris
29 April 2023
anoniem
20 April 2023
anoniem
16 April 2023
Dingemans
15 April 2023
Hanna
11 April 2023

Zoals altijd heerlijke sushi!

Dide
10 April 2023
Kitty Van Ginneken
10 April 2023

Was weer super lekker en precies op tijd

Roger
1 April 2023

Lekkere sushi, zeer snelle bezorging (eerder dan aangekondigde tijd) leuke verassing erbij👍

Dide
22 February 2023
Kitty Van Ginneken
17 February 2023

Was weer super lekker en op tijd geleverd

Thomas Sonntag
16 February 2023

Perfect

Rowen Reijners
15 February 2023
Kitty Van Ginneken
22 January 2023

Was weer super lekker en vers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Veronique
21 January 2023
Joris
11 January 2023

Wederom top!

Jori
31 December 2022

Heerlijk gegeten. Een beetje later geleverd dan aangegeven maar alles was aanwezig en super lekker.

Kitty Van Ginneken
18 December 2022

Was weer super lekker, met gratis drinken op tijd geleverd. Helemaal top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hinzen
17 December 2022

Heerlijke sushi! Wij gaan zeker vaker bestellen. De bestelling werd optijd en zeer vriendelijk bezorgd!

anoniem
15 December 2022
Nance
10 December 2022

Super lekker en netjes optijd .

Jill
7 December 2022
Rachel
4 December 2022
Jill
29 November 2022

Ik bestel vaak maar dit keer was het echt niet goed. Had het idee dat niet alles vers was en dan met name de rijst... Te plakkerig en niet zo zacht als normaal... En de smaak was niet zoals ik gewend ben. Pijn geld

Anoniem
21 November 2022
Yvon
16 November 2022

Het was weer heerlijk en je wordt altijd super vriendelijk ontvangen!

Bob
10 November 2022
Hanna
9 November 2022

Heerlijke sushi! Snelle service en erg klantvriendelijk! Aanrader!

Shirley
26 October 2022

Super lekker

Suman
22 October 2022

Helemaal top

Anoniem
22 October 2022
anoniem
3 October 2022
Kitty Van Ginneken
2 October 2022

Is echt super lekker en ziet er goed uit. Je krijgt er zelfs gratis drinken bij

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R
26 September 2022

Lekkere sushi, snelle bezorging, vriendelijke bezorger en ook nog eens een gratis blikje drinken erbij. Top!

Yvon
20 September 2022

Waa weer heerlijk en vers! Goede prijs kwaliteit verhouding, too!

Renate
8 September 2022

Het was weer kakel vers en overheerlijk! 🌺

m
7 September 2022

heerlijke sushi, een aanrader !

Juul
16 August 2022

Het eten was weer super! De sushi is een echte aanrader!

Siger
8 August 2022

Het was weer zeer lekker en zag er ook weer goed verzorgd uit .

Bart
30 July 2022

Wederom top! Vaste plek voor ons om Sushi te halen.

Koen
24 July 2022
Renate
16 July 2022
Roland
14 July 2022

Zoals elke keer heerlijk! En snelle bezorging en dit keer werd ik gebeld of de bestelling zoals gewoonlijk bij ons glutenvrij gemaakt moest worden. Zo netjes dat ze dit navroegen omdat ik het niet duidelijk bij de bestelling had gezet. Fijne service en ze denken echt mee. Goede kwaliteit sushi!

Hanna
12 July 2022

Heerlijke sushi, vriendelijke service! Wederom genoten!

Renate
20 June 2022

Bezorgd op de aangegeven tijd. Maar bovenal, ontzettend lekker en verzorgd! Tot een volgende keer! 👌🌺

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
17 June 2022

Heerlijk